Išrūgų Baltymų Izoliatas Grass fed Vilgain, 1 kg
Vilgain Išrūgų Baltymų Izoliatas
Greitai įsisavinamas, natūraliai saldintas baltymų izoliatas su minimaliu cukraus ir riebalų kiekiu
Greitai įsisavinamas ir natūraliai saldintas baltymų izoliatas
Aukščiausios kokybės išrūgų baltymų izoliatas, pagamintas iš natūralių ingredientų. Sudėtyje yra lengvai įsisavinamų baltymų, įskaitant BCAA, kurie palaiko raumenų augimą ir atsistatymą. Minimalus angliavandenių ir riebalų kiekis.
Pagaminta iš laisvai besiganančių olandų karvių pieno
Produktas gaminamas iš aukštos kokybės pieno, gaunamo iš karvių, kurios mažiausiai 10 mėnesių per metus ganosi laisvai. Tai lemia geresnį riebalų rūgščių profilį nei iš kombinuotais pašarais šeriamų karvių pieno.
Baltymai yra išsaugomi mažos temperatūros ultrafiltracijos būdu, kuris išlaiko svarbias baltymų frakcijas:
β-laktoglobulinas ir α-laktoglobulinas – stiprina imunitetą
Imunoglobulinas G – apsaugo nuo bakterijų ir virusų
Laktoferinas – padeda organizmui pasisavinti geležį
Aukštas baltymų kiekis
Karvės laisvai ganosi didžiąją metų dalį
Gaminama etiškuose ir tvariuose ūkiuose
Maksimali nauda organizmui
Išrūgų baltymai pasižymi puikiu biologiniu prieinamumu, todėl organizmas juos lengvai įsisavina ir naudoja. Juose yra visos būtinos aminorūgštys, įskaitant BCAA, kurios svarbios raumenų augimui ir atsistatymui.
Natūralus skonis ir spalva
Tikras, natūralus skonis, išgaunamas iš tikrų ingredientų, tokių kaip kakava ir džiovinti vaisiai. Jokio dirbtinio skonio ar spalvų.
Natūraliai saldintas stevijos ekstraktu
Naudojame stevijos glikozidus, kurie yra natūralus, kalorijų neturintis saldiklis ir neturi įtakos cukraus kiekiui kraujyje.
Kodėl mūsų baltymų izoliatas neturi sukralozės?
Sukralozė yra sintetinis junginys, pagamintas iš chlorinto sacharozės. Nors ji yra vienas dažniausiai naudojamų dirbtinių saldiklių, naujausi tyrimai rodo, kad sukralozė gali neigiamai veikti jautrumą insulinui ir sutrikdyti žarnyno mikrobiomą.
Lengvesnis virškinimui dėl mažo laktozės kiekio
Dėl pažangių filtravimo procesų mūsų baltymų izoliatas turi tik 0,5% laktozės (maks. 1%), todėl yra lengvesnis virškinimui.
Geriausias pasirinkimas po treniruotės ir laikantis dietos
Izoliatas įsisavinamas greičiau nei baltymų koncentratas, nes turi mažai riebalų ir cukraus.
Greitai įsisavinamas – idealus sportininkams
Greitas raumenų atsistatymas – padeda greičiau atkurti raumenų skaidulas
Tinka laikantis svorio metimo dietos – minimalus kalorijų kiekis
Vartojimo rekomendacijos
Sumaišykite 1 kaušelį (30 g) baltymų izoliato su 200–250 ml vandens, gerai išmaišykite.
Maistinė vertė (100 g / 30 g porcija)
Energinė vertė: 1565 kJ / 369 kcal | 469 kJ / 111 kcal
Riebalai: 1,5 g | 0,5 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,7 g | 0,2 g
Angliavandeniai: 3,5 g | 1,1 g - iš kurių cukrų: 3,5 g | 1,1 g
Skaidulos: 2,3 g | 0,7 g
Baltymai: 84,1 g | 25,2 g
Druska: 0,49 g | 0,15 g
Aminorūgščių profilis (100 g baltymų)
Esminės aminorūgštys
Izoleucinas: 5,5 g
Leucinas: 12,2 g
Lizinas: 11,2 g
Metioninas: 2,3 g
Fenilalaninas: 3,6 g
Treoninas: 4,5 g
Triptofanas: 2,7 g
Valinas: 5,2 g
Iš dalies esminės aminorūgštys
Histidinas: 2,2 g
Argininas: 2,4 g
Neesminės aminorūgštys
Alaninas: 4,9 g
Asparto rūgštis: 11,3 g
Glutaminas: 16,8 g
Glicinas: 1,6 g
Prolinas: 4,4 g
Serinas: 2,8 g
Tirozinas: 3,7 g
Cisteinas: 3 g
Pakuotė
Svoris: 1000 g
Porcijos dydis: 30 g (1 kaušelis)
Porcijų skaičius pakuotėje: 33
pristatymas
Gauti standartinį adresą 2 darbo dienos |
2.99 € |
|
Komplimentai visoje Baltijos jūroje 2 darbo dienos |
9.99 € |
|
*nemokamas pristatymas iš 50 € |
Kainų intervalas | 0 – 25 EUR |
---|---|
Prekės ženklas | Vilgain |